Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Sjaals, sjaals, sjaals

Ongelooflijk: bij Bouffante vind je wel meer dan 700 sjaals in de webshop! **_Deze week:_** [**_www.bouffante.nl_**](http://www.bouffante.nl)

In alle soorten, maten en kleuren kun je hier eindeloos shoppen naar de perfecte sjaal voor bij dat mooie jurkje of die zakelijke outfit. Heel mooi zijn de pashmina-sjaals. In effen of juist vrolijk gekleurd. Hiermee maak je je outfit helemaal af!
www.bouffante.nl

Advertentie

Tipje: Aurobelle jurken in de sale!
Ken je het hippe, vrouwelijke en sprookjesachtige label Aurobelle? Deze jurken zijn echt helemaal te gek. Sexy, vrouwelijk en zó weggelopen uit de sprookjes uit 1001 nacht… en nu in de sale! Snel bestellen, want voor je het weet zijn ze allemaal weg!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien