We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Het kan echt: sleehakken van 12 cm die lekker lopen

Met zo’n 25 graden was het vandaag echt zomer. Op de redactie merk je daar dankzij de airco maar weinig van, maar Vera liet zich er niet door tegenhouden en trok haar torenhoge sleehakken met peep-toe aan.

Een sleehak is perfect als je wel graag de hoogte in wil, maar ook nog enigszins comfortabel de dag door wil komen. Dit prachtpaar van online redacteur Vera is voorzien van een paar zomerse peep-toes en lopen ondanks hun indrukwekkende 12 centimeters volgens Vera ‘heerlijk’. O, en ze heeft ook nog een gouden tip voor iedereen die in de ochtend altijd haast heeft.

Advertentie

Lees ook: deze schoen past perfect bij je figuur

Vera: “Aan het begin van de week heb ik ’s ochtends altijd stress. Ik snooze te vaak de wekker waardoor er niet veel tijd is om eens lang voor de kledingkast te staan. Aangezien dit vaak gebeurt, heb ik een veilig setje klaar liggen dat ik snel kan pakken: een zwarte broek, shirt en vest. En ja, ik draag deze combi ook als het warmer wordt. De enige afwisseling zijn mijn schoenen. Ik weet dat sneakers en platte schoentjes het helemaal gaan worden deze zomer, maar met mijn lengte (ik ben klein) draag ik liever hakken. En het liefst met een plateauzool.

De sleehakken die ik nu aan heb zijn van Robert Clergerie. Hoewel ze in totaal 12 cm hoog zijn, lopen ze heerlijk. Dat zou je wellicht niet zeggen, maar door de plateau is het hoogteverschil tussen bal van mijn voet en hak niet veel. Zo compenseer ik toch een beetje mijn lengte.”

Shop hier Vera’s look:

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien