Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Stabili-tiet I

Rond mijn zeventiende onderging ik een borstverkleiningsoperatie.

Tien jaar lang was ik de hemel te rijk. Tot ik mijn eerste kind kreeg. Tijdens die zwangerschap raakte alles uit zijn verband. Ik kreeg last van opzwellende dijen en mijn borsten groeiden harder dan mijn buik. Dat vond ik niet erg, na de zwangerschap zouden ze wel weer krimpen. En dat deden ze ook. Iets teveel. En toen ik vervolgens óók nog flink op dieet ging, bleef er weinig meer van de pronte voorgevel over.

Advertentie

Net toen ik dacht dat ze naar binnen zouden ploppen, raakte ik weer zwanger. Dit keer gaf ik borstvoeding. Dat leek heel aardig (qua stabili-tiet) maar nadat ik gestopt was, en weer op dieet ging, wisten de madammen niet hoe snel ze weer moesten indikken. Kortom, de afgelopen tien jaar hebben mijn borsten zo’n beetje elke letter van het alfabet gezien. Ze zijn niet lelijk, ze hangen niet en ik hou écht van ze. Ze hebben alleen een wat bijzondere vorm gekregen.

En sindsdien ben ik fan van Marlies. Want Marlies snapt borsten. Marlies begrijpt hoe borsten zich, net als vrouwen, door de verschillende fases van het leven laten vórmen. Marlies houdt van borsten, en borsten houden van Marlies. Tenminste, de míjne wel!

Wordt vervolgd.

Eerder verschenen op VrouwOnline

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien