Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Spot & Shop: In de stijl van Kate Middleton

Kate Middleton, Hertogin van Cambridge, is uitgegroeid tot een waar stijlicoon. De vrouw van prins William heeft een geweldig gevoel voor mode. Daarom hebben wij speciaal voor Vrouwonline.nl vier verschillende ‘Kate’-looks uitgezocht.
Kate Middleton, Hertogin van Cambridge, is uitgegroeid tot een waar stijlicoon. De vrouw van prins William heeft een geweldig gevoel voor mode. Zo weet ze de ontwerpen van nieuwe designers te mixen met kleding van de Zara of van ASOS. Haar stijl is klassiek, maar vooral op en top vrouwelijk. Ook voor Spot & Shop is dit stijlicoon niet onopgemerkt gebleven. Daarom hebben wij speciaal voor Vrouwonline.nl vier verschillende ‘Kate’-looks uitgezocht.

 

Advertentie

A-lijn rok

De a-lijn rok is back! Niet alleen op de catwalk, maar ook in de kast van Kate. De Hertogin weet dit item weer helemaal trendy te maken. De rok accentueert de taille en laat ‘love handels’ verdwijnen. Een perfect kledingstuk voor na de feestdagen dus. De a-lijn rok is er in verschillende kleuren en designs. Zo heb je een leren versie voor een stoere look en een kanten versie voor de romantische dames onder ons. Bekijk meer a-lijn rokken.


Marineblauwe blazer

Blazers, wie heeft ze niet. Onmisbaar in elke garderobe. Ook Kate Middleton is er fan van. We zien haar vaak verschijnen in de marineblauwe blazer gecombineerd met een spijkerbroek, rok of jurk. Casual maar toch ook fashionable. Een must voor elke vrouw. Bekijk meer blauwe blazers. 

 

Fit & flared jassen

Ook de fit & flare jas is een favoriet van Kate. Het jaren vijftig model is een tijdloze klassieker. De jas begint smal bij de taille en loopt wijd uit. Het accent wordt gelegd op de taille waardoor deze smaller lijkt. Bekijk meer jassen. 

 

Wikkeljurken

Een van de meest populaire jurken van Kate is de blauwe wikkeljurk die ze tijdens haar verlovingsfeest droeg. Ook tijdens haar zwangerschap zagen we de wikkeljurk weer terug. Zo zie je maar, een maatje meer of minder…de wikkeljurk is here to stay. Bekijk meer wikkeljurken.

 

Heb je een fashion item gespot waarvan je geen idee hebt waar het te koop is? Geen paniek! Upload een foto van het item op Spotnshop.nl en een community van modeliefhebbers helpt jou dat ene product te vinden.

Beeld: Getty Images

Eerder verschenen op VrouwOnline

Zó hou je je brein fit naar mate je ouder wordt: “Nieuwe dingen proberen is een must voor het oudere brein”

brein

Dat je hersenen net als de rest van het lichaam ouder worden, is niet per se slecht nieuws, in sommige opzichten werkt het oudere brein zelfs beter dan dat van een dertiger. Wel is het van belang om de hersenen fit en lenig te houden: “Kantklossen, sambadansen, sudoku’s: nieuwe dingen proberen is een must!”

Eh, hoe heette die acteur ook alweer? En wat was de titel van dat mooie boek dat ik laatst las? Het zal veel 50-plussers bekend voorkomen. Als de jaren gaan tellen laat het geheugen ons nu eenmaal wat vaker in de stee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien