Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Supermom!

Zwanger? Show it!

_**Deze week:** _[_www.supermom.nl_](http://www.supermom.nl)

Advertentie

Deze week twee leuke tips voor in het oog springende zwangerschapskleding. Want ja: ook als je zwanger bent wil je er hip bij lopen! Wat dacht je van de geweldige t-shirts van Supermom, opgericht door Vivian Ewbank-Reijs? Alle t-shirts zijn leuk, origineel en lekker brutaal. Ook leuk voor je zwangere zus, vriendin of collega!

Tip: Verzin ’t zelf!
Ook Babybellie verkoopt van die leuke zwanger-t-shirts. Je kunt ze ook laten maken met je eigen tekst… Wat gaat het worden: ‘ Ik heb LEF’, ‘Cool baby inside’ of misschien wel ‘Powerbabe’? Aan de slag!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien