Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Tafels en tantes

Marokkaanse tafeltjes en hippe tantes!

Leuk keten!
Bij Keet&Koter vind je de leukste dingen voor in huis, voor jezelf en voor je kids! Dit witte Marokkaanse tafeltje (€ 44,95) bijvoorbeeld. Je kunt er van alles op kwijt en heeft de ideale maat voor gebruik als bijzettafeltje of nachtkastje! Het kastje is voorzien van een lichte ‘whitewash’ effect maar is natuurlijk ook te beschilderen in een andere kleur.

Advertentie

Tip:
Hip zeg die tantes!
Hippe spullen voor in huis vind je bij Hippe Tantes. Dit speelkastje (€ 95) kan voor alles gebruikt worden! Leuk voor in de kamer van de kids, dan hebben ze hun speelgoed altijd dichtbij hun en kan alles ook netjes opgeruimd worden.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien