Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Tafels en tantes

Marokkaanse tafeltjes en hippe tantes!

Leuk keten!
Bij Keet&Koter vind je de leukste dingen voor in huis, voor jezelf en voor je kids! Dit witte Marokkaanse tafeltje (€ 44,95) bijvoorbeeld. Je kunt er van alles op kwijt en heeft de ideale maat voor gebruik als bijzettafeltje of nachtkastje! Het kastje is voorzien van een lichte ‘whitewash’ effect maar is natuurlijk ook te beschilderen in een andere kleur.

Advertentie

Tip:
Hip zeg die tantes!
Hippe spullen voor in huis vind je bij Hippe Tantes. Dit speelkastje (€ 95) kan voor alles gebruikt worden! Leuk voor in de kamer van de kids, dan hebben ze hun speelgoed altijd dichtbij hun en kan alles ook netjes opgeruimd worden.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien