Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Test: Welke huidtype heb jij?

Iedereen heeft af en toe last van een slechte huid. Stress, hormonen of ongezond eten kunnen de oorzaak zijn. Heb je meer dan af en toe een slechte huid? Dan is de kans groot dat je de verkeerde producten gebruikt. Gelukkig kan je met onderstaande test erachter komen welk huidtype je hebt om zo de juiste smeersels aan te schaffen. Weg ‘bad-skin-day’! Kom er met onderstaande test achter wat jouw huidtype is.

Stap 1. Water
Gooi tien ‘handjes’ water in je gezicht en dep je huid droog met een schone handdoek. Laat je huid nu een half uur met rust.

Advertentie

Stap 2. Test
Als de dertig minuten voorbij zijn, ga je voor de spiegel staan en trek je gekke bekken. Als je gezicht tijdens het fronzen en grijnzen trekkerig aanvoelt of een grauwe kleur heeft heb je een droge huid. Trekkerig, grauw en altijd last van een geïrriteerde huid, dan heb je een gevoelige huid. Niets van dit alles? Wacht dan nog een half uur.

Stap 3. Dep
Duw een tissue op je gezicht en kijk hoe de tissue eruit ziet. Als er grijzige vlekken te zien zijn ter hoogte van je voorhoofd, neus en kin dan heb je een vette huid. Is de tissue alleen vettig beneden de T-zone, dan heb je een gecombineerde huid.

En? Was je vermoeden juist?

Eerder verschenen op VrouwOnline

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien