Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

"I'm the king of the world"

Vanavond begint de spraakmakende realityserie ‘Rot op naar je eigen land’,  en zijn er de leuke romantische komedie ‘She’s out of my league’ en de klassieker ‘Titanic’ op tv. Dat wordt nog lastig kiezen!

Rot op naar je eigen land
Presentator en oud-judoka Dennis van der Geest neemt in Rot op naar je eigen land zes deelnemers mee op de reis die vluchtelingen vanuit Syrië hebben gemaakt. De reis is alleen andersom. Ze beginnen in een asielzoekerscentrum in Nederland en eindigen in het Midden-Oosten. Onder de deelnemers zijn een vrije geest, een student politicologie, een stoere Hagenees en een vrouw met een PVV-tatoeage. De deelnemers hebben allemaal een verschillende mening over vluchtelingen.
21.10 uur, NPO 2

Advertentie

She’s out of my league
Het sulletje Kirk (Jay Baruchel) heeft een uitzichtloze baan als veiligheidsagent op een vliegveld. Tegen alle verwachtingen in valt de adembenemende Molly (Alice Eve) voor hem. Kirk weet niet wat hem overkomt en dat geldt ook voor zijn vrienden, familie en gekke ex-vriendin. De situatie leidt tot hilarische gebeurtenissen, terwijl Kirk een succesvolle relatie met Molly probeert op te bouwen.
20.30 uur, SBS 9

Titanic
Je moet er even voor gaan zitten – vier uur maar liefst – maar dan heb je ook wat. Moeten we het verhaal eigenlijk nog vertellen? Nou, vooruit dan: Rose (Kate Winslet) stapt in 1912 met haar verloofde op de Titanic om daarmee naar Amerika te varen. Maar haar toekomstige echtgenoot is een rijke, onuitstaanbare man die haar alles behalve gelukkig maakt. Op de boot ontmoet ze de arme tekenaar Jack Dawson (Leonardo DiCaprio) en al snel ontstaat er iets tussen de twee. Maar na een romantische avond slaat het noodlot toe.
20.30 uur, RTL8

Bron: TV Gids 

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien