Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Top 4 grote maten fabels

Wat zijn dé fabels voor je curved garderobe? Geen horizontale strepen en alleen maar zwart? Zeker niet!

Fabel 1: Zwarte kleding flatteert het meest
Je hoort vaak dat inbetweenies zich het best aan zwart kunnen wagen omdat het afkleedt. Ok, nu zijn veel fashionista’s een voorstander voor een total black look maar meer omdat het zowel chic, als stoer is. Maar beken kleur in je garderobe. Veel curved merken volgen de trends van de catwalk. Happy coloring!

Advertentie

Fabel 2: Horizontale strepen zijn not done
Horizontale strepen maakt je nog breder. Onzin…het ligt helemaal aan het silhouet van het topje of jurk en hoe je de strepen combineert. Teveel bij elkaar? Zorg voor een effen kledingstuk.

Fabel 3: Wit maakt te dik
Nog een fabel. Wit maakt absoluut niet dikker. Tegenwoordig zijn er zoveel cute witte jurkjes, broeken en tops. Draag alleen geen wit als je een vlekkenkoning bent.

Fabel 4: Geen skinny jeans
Een skinny jeans zou teveel de verkeerde delen van je lichaam accentueren. Een skinny jeans maakt je benen juist langer en slanker, koop uiteraard wel het juiste model voor je figuur. Kim Kardashian lanceerde afgelopen week haar curved denim collectie met zussen Khloe en Kourtney.

Eerder verschenen op VrouwOnline

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien