Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Trek de schoen aan!

Om herenschoenen te dragen hoef je geen man te zijn.

De vervrouwelijking van de mannenkleding wil nog niet echt lukken. De mannenrok is een vreemde eend in de bijt waar alleen de echte waaghalzen blij van worden. En ballerina’s en leggings voor mannen lijken allemaal te zijn gemaakt voor de prullenbak. Vrouwen daarentegen omarmen de vermannelijking van de vrouwenkleding wel. De jeans van je vriend zitten als gegoten en in zijn T-shirt kun je lekker sporten. De herenschoenen voor vrouwen zijn het nieuwste paradepaardje van de vermannelijking. Deze schoenen zien er netjes en verzorgd uit en lopen tegelijkertijd heerlijk. Door de vrouwelijke details zoals een hak en een lint als veter, zijn de schoenen zeker niet alleen voor de kenaus onder ons. Juist deze verzorgde herenschoenen laten jou er supervrouwelijk uit zien!

Advertentie

Het is dus niet de bedoeling dat je de schoenen van je vriend gaat claimen. Helemaal niet wanneer hij schoenmaat 44 heeft en jij schoenmaat 38. Oversized jeans staan leuk en schattig, oversized schoenen clownesk en bizar. Het loopt waarschijnlijk ook niet erg plezant. En daarnaast zijn de schoenen van je vriend gemaakt voor mannen en niet voor de sierlijke voeten van de vrouw. Als je een herenschoen wilt, moet je toch echt een herenschoen voor vrouwen kopen, want alleen dan staat het leuk en verzorgd! Gelukkig hebben er veel schoenenwinkels herenschoenen in de vrouwencollectie opgenomen.


vlnr: Scapino leren veterschoen € 54,99, Progetto beige broque molliere € 49,98, Esprit veterschoen € 59,95, Mexx leren pumps € 50,00.
De schoen links naast het artikel is van Mauro Teci en kost € 179,95.

Kijk voor meer herenschoenen op de fotogallerij van Vrouwonline!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Speel hier de sudoku van vrijdag 24 januari

Sudoku

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze vrijdag 24 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien