Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Trend: Imperfecte make-up

Weg met lip- en wenkbrauwpotloden, foundation en perfect in model gebracht haar; de beautytrend van 2012 is imperfectie.

De nieuwste beautytrend is minimalistisch en moeiteloos. Perfectie is saai geworden,’ aldus Terry Barber, professioneel visagist voor Mac Cosmetics. Een matte huid, overdreven opgemaakte ogen en geperfectioneerde lippen zijn uit, verwarde haren en een stralende huid zijn in, zo meldt ook New York Times.

Advertentie

Make-up

Weg met de zwarte smokey eyes,’ zegt Barber. Hij adviseert bruine mascara en neutrale lippenstift. Make-up moet niet meer op het hele gezicht worden toegepast. Alleen rode vlekken en donkere kringen onder de ogen mogen bedekt worden met een concealer.

Haar

Net als de make-up is de haartrend van 2012 ook ‘au naturel’. Een simpele staart en een rommelige knot met net gewassen, niet gekamd haar, is het nieuwe kapsel. Oscar Blandi, haarstylist van actrice Jessica Alba: ‘Je hoeft in 2012 geen geld te hebben om er trendwaardig uit te zien‘.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Speel hier de snackpuzzel van woensdag 19 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Dol op puzzelen, maar geen puzzelboekje bij de hand? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[premium-verder-lezen]

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien