Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Trend: Imperfecte make-up

Weg met lip- en wenkbrauwpotloden, foundation en perfect in model gebracht haar; de beautytrend van 2012 is imperfectie.

De nieuwste beautytrend is minimalistisch en moeiteloos. Perfectie is saai geworden,’ aldus Terry Barber, professioneel visagist voor Mac Cosmetics. Een matte huid, overdreven opgemaakte ogen en geperfectioneerde lippen zijn uit, verwarde haren en een stralende huid zijn in, zo meldt ook New York Times.

Advertentie

Make-up

Weg met de zwarte smokey eyes,’ zegt Barber. Hij adviseert bruine mascara en neutrale lippenstift. Make-up moet niet meer op het hele gezicht worden toegepast. Alleen rode vlekken en donkere kringen onder de ogen mogen bedekt worden met een concealer.

Haar

Net als de make-up is de haartrend van 2012 ook ‘au naturel’. Een simpele staart en een rommelige knot met net gewassen, niet gekamd haar, is het nieuwe kapsel. Oscar Blandi, haarstylist van actrice Jessica Alba: ‘Je hoeft in 2012 geen geld te hebben om er trendwaardig uit te zien‘.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien