Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Unieke leren motorjack

Een customized leren motorjack is binnen handbereik!

Tijdloos warm
Al jaren is de leren motorjack een musthave voor in je kledingkast. Het jack zit als gegoten en je voelt je er direct een stuk stoerder door. Je geeft pit aan een schattig meisjesjurkje en het staat nonchalant en cool met een jeans er onder. Het jack is een aankoop waar je jaren plezier van zult hebben en het is het leukst wanneer het echt ‘jouw jack’ is. Dus geen jack van de Hennes waar je buurvrouw ook mee loopt, maar een jack waar men je aan kan herkennen. En dat kan prima met eentje van de Hennes, maar dan moet je ‘m wel oppimpen.

Advertentie

Een customized motorjack is typerend voor de popcultuur, denk aan Marlon Brando in The Wild One en de kunstenaars uit de jaren zestig tot tachtig zoals Andy Warhol. Warhol was een trendsetter onder de kunstenaars met zijn leren jack, jeans en Beatle-laarzen. Het was in die tijd heel normaal om je leren jas te customizen door er wat op te (laten) schilderen.

Sisley en Andy Warhol
Sisley wil samen met het Andy Warhol Museum deze tijden doen herleven en zij hebben daarom kunstenaars gevraagd 18 Sisley motorjacks te customizen. De motorjacks worden samen met leren jasjes uit Warhols eigen verzameling, geëxposeerd en vervolgens geveild.

Betaalbare variant
Nu zal je waarschijnlijk geen geld hebben om zo’n ontzettend dure – maar mooie – customized jas aan te schaffen. Het is echter wel erg leuk om een customized jas in je bezit te hebben. Dus zoek je oude leren jack op of koop een goedkope (saaie) leren jack die je kunt oppimpen. Je kunt natuurlijk ook een andere (leren) jas oppimpen!
Het is ook erg leuk om samen met je kind een jas van jou of hem te customizen. Je kind is gelijk blij met zijn opgepimpte jas en kan vol trots over het schoolplein paraderen. En jij hebt een mooi aandenken aan een gezellige dag met je kind.


vlnr: mooie jas van Zigga jas € 59,95, mooie leren jas met studs van JSFN € 59,95, en voor je vriend een leren jas van C&A € 45,00.

Tips om je jas te customizen
Voor tips hoe je jouw jas kunt customizen, ga je naar het artikel Pimp je jas!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Speel hier de snackpuzzel van vrijdag 17 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze vrijdag 17 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien