Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Van donker naar licht

John Beerens beantwoordt al jouw haarvragen! Deze week: hoe ga ik van donkergeverfd haar naar lichtblond, zonder rossig te worden?

Hallo John,

Advertentie

Ik heb van nature donkerblond haar. Al jaren verf ik mijn haar bruin tot zwart. Nu wilde ik mijn haar lichtblond hebben en heb ik dus de ontkleurder gebruikt met als resultaat twee tinten rood. Ik heb amper uitgroei, maar de bovenste helft is toch lichter geworden dan de onderkant. Die bleef nagenoeg donker.
Ik heb ook poly gebruikt die tot 8 tinten lichter ging en ook geschikt is voor donker haar, maar toen werd mijn haar twee kleuren oranje. Toen ben ik naar mijn kapper gegaan; daar is nog eens blondering van 9% overheen gegaan zonder de haaraanzet te raken. Mijn haar werd inderdaad lichter…. rood. Er is nr 7 en 7.38 met elkaar gemengd en geverfd en nu heb ik blond/rood haar. Op zich niet echt lelijk, maar ik wil toch naar beige/blond.

Gaat het ooit lukken en wat zal er zoal moeten gebeuren?

Karina

Hallo Karina,

Dat is inderdaad wel erg lastig. Zeker als er al warmte in je haar zit is dit heel moeilijk om eruit te halen. En omdat je lichter wil moet je het haar blijven oplichten en komt er steeds weer opnieuw warmte vrij. En om hem dan dus mooi beige blond te krijgen ben je wel even bezig. Daarmee bedoel ik dat je het echt meerdere malen zal moeten kleuren en thuis goed zal moeten verzorgen met een speciale shampoo en kleurconditioner die het haar ook meer beige maken en dus de warmte er meer en meer uithalen. Wij hebben er veel ervaring mee en de juiste kleuringen voor om het hier te kleuren en we verkopen producten die je thuis kan gebruiken. Je bent daarom van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in de salon.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien