Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Vanish zorgt voor een echt witte zomer

Vanish Oxi Action White bewijst dat wit wassen bestaat. Uit eerder onderzoek kwam naar voren dat de meest gemaakte vlekken etensvlekken zijn en ook het testpanel had deze vlek hoog op hun vlekken-verwijderaar-lijst staan met grasvlekken op de tweede plaats. Vanish plaatste een oproep voor een testpanel om te kijken of hun slogan: ‘vertrouw roze, vergeet vlekken’ ook bij de consument het gewenste resultaat geeft.

Dat grauw gekleurde kleding nog altijd tot grote ergernis leidt blijkt wel uit het testpanel: ruim 59% nam deel aan het testpanel om hun grijs gekleurde was weer smetteloos wit te krijgen. Vooral T-shirts (31%) en ondergoed (29%) wil men graag wit zien. Een vergeelde okselzone komt het meest voor, ruim 22% wil deze de kop indrukken. Ook het wit houden van ondergoed en sokken blijkt een behoorlijke opgave geeft ruim 22% toe.

Advertentie

Leuk de trend zomers wit, maar bijna 39% geeft aan moeite te hebben met het dragen van witte kleding. Wordt mijn kleding niet vies? Zitten er geen vlekken op die ik over het hoofd heb gezien? Is mijn kleding niet te erg verkleurd? Uit de test kwam naar voren dat de meerderheid van de testers kleding dat te erg verkleurd is weggooit. Vanish Oxi Action voorkomt dit! Ruim 67% geeft aan voortaan dit wondermiddel te gebruiken en zelfs 92% raadt Vanish aan bij vrienden en familie! Jij ook?

Eerder verschenen op VrouwOnline

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien