Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Verandering!

Jasperina schrijft:

Mijn sterrenbeeld is schorpioen en die staat in de dierenriem nou niet bepaald bekend om zijn veranderingsdrang. Daar herken ik me wel een beetje in, mijn vrienden gaan al jaren mee, ik hecht me aan plekken en afscheid nemen is niet mijn sterkste kant. Misschien dat ik daarom een extra intuïtie heb ontwikkeld. Ik voel het aankomen als er verandering in de lucht zit. Verandering is beweging en beweging is als een domino-effect, het blijft nooit bij één verandering. Je krijgt een nieuwe baan en voor je het weet ben je nieuwe huizen aan het kijken en word je halsoverkop verliefd op de man die – sinds je met de trein reist – tegenover je zit. Wist jij veel dat je met die nieuwe baan er meteen een nieuw huis én man bij zou krijgen. Maarja dat is nou eenmaal de wet van verandering.

Advertentie

Op de redactie begon het met het vertrek van Anouk, na ruim twee jaar met veel plezier bij Vrouwonline te hebben gewerkt ging het kriebelen en maakte ze de overstap naar onze Libelle-collega’s. Toen Astrid de redactievergadering dan ook begon met ‘ik moet jullie iets vertellen’, dacht ik meteen: ‘ze gaat weg’ om vervolgens in een heel andere emotie te schieten toen ze vertelde dat ze zwanger is! Ik zeg verandering is op komst! Dit is nog maar het begin en stiekem vind ik het eigenlijk wel een beetje spannend.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien