Stijlvolle designertas van € 295,- voor € 79,95!

Zoek binnen:

Verbouwing voorbij

Hoe het nou met die verbouwing staat, vroeg iemand.
‘Want,’ zo schreef ze, ‘ik zie steeds allemaal beelden voor me van een baby te midden van het verbouwingsstof.’
Ja, dat was ook mijn grootste angst. Dat de verbouwing niet af zou zijn of het kindje te vroeg kwam en het hier nog één grote stofbende zou zijn, zoals het maandenlang geweest is.
Gelukkig is het leed inmiddels geleden. Het heeft heel wat stress opgeleverd (zo doe ik het nooit meer!), maar het grove werk van stukadoren, stankverf en onbegaanbare trappen is inmiddels voorbij.
We hebben er iets prachtigs van gemaakt: een heerlijke slaapkamer, een nieuwe douche en natuurlijk een babykamer. En… we kunnen eindelijk in de nieuwe keuken aan de slag. Hoef ik niet meer steeds naar zolder. Heerlijk!

Advertentie

Woonkamer

Woonkamer

Eettafel en box. Nu iets verder uitelkaar zodat er nog twee stoelen tussen passen.

Keuken. In het echt mooier en hoger dan op de foto. Deurtjes boven van eikenhouten vloerdelen gemaakt. Mooie RVS-achterwand.
UPDATE: Deze foto moet binnenkort even opnieuw, want hij komt zo niet mooi over met die theedoek, dat bakje en die openstaande laatjes en zo erop.

Slaapkamer. In het echt nog groter dan op de foto, met zelfs nog een zitje.

De originele trapleuning uit eind 19e(!) eeuw weer terug.

Douche en wc op slaapetage. We zijn erg blij met de tegels!

Er resten nog wel wat klusjes, maar die zijn overkomelijk. Een kledingkast in de slaapkamer, een raampje hier en daar vervangen, computer inclusief bedrading naar de achterkamer verhuizen, dat soort dingen. En we hebben nog geen gordijnen in de woonkamer. Maar daar valt mee te leven.
En als er weer geld is zouden een nieuwe tafel en nieuwe banken ook niet misstaan. Het is nu toch nog een beetje een samengeraapt studentikoos zooitje. Maar, met twee grand foulards erover kan het straks nog net.
Trouwens, met een poepende, plassende en kotsende baby is dat misschien nog niet eens zo gek.

Eerder verschenen op VrouwOnline

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien