Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Stel doet schokkende ontdekking op 'gezellige' vakantiefoto

Het lijkt een onschuldige vakantiefoto die iedere toerist maakt bij de tempels in Thailand. Maar toen het stel achteraf nog eens goed naar het plaatje keek, bleek er meer op te staan.

Het horloge van de vrouw op de foto was die dag gestolen en het stel had geen idee hoe dat had kunnen gebeuren. Tot ze later nog eens goed naar die foto met die twee Thaise meisjes keken. Op de foto is namelijk precies het moment te zien dat het meisje het horloge losmaakt. “Deze foto loste het mysterie van het verdwenen polshorloge op”, schreef de man bij de foto op Reddit.

Advertentie

Zes meisjes
Nu blijkt dat het vaker bij deze Wat Phra That Doi Suthepde-tempel voorkomt dat toeristen worden bestolen door kleine meisjes in traditionele outfit. Hartstikke leuk natuurlijk zo’n foto, maar toen de maker het beeld deelde op Reddit bleek dat veel meer mensen dit mee hadden gemaakt. Het zou gaan om een groep van ongeveer zes meisjes die rondlopen bij de tempel.

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Thesun.co.uk. Beeld: iStock

Een rondreis hoeft echt geen weken te duren om alles te ervaren wat Thailand te bieden heeft. Dat ondervond Libelle’s Nienke: 

Ook naar de andere kant van de wereld vliegen? Reis door een Indiaas sprookje: 

14-daagse rondreis door India
14-daagse rondreis door India
Vanaf € 949,-
Boeken

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien