Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Indrukwekkend: de strijd voor het perfecte lichaam in een video

De druk om een gezond en goed uitziend lichaam te hebben wordt steeds groter en zorgt al langere tijd voor veel ophef. Kunstenares Jody Steel maakte een heel bijzondere video om dit onderwerp aan te kaarten.

Ze postte de indrukwekkende video genaamd ‘Body Image’ op Facebook en deze werd meteen een hit. De boodschap achter deze video is ijzersterk. Jody laat in deze video zien hoe hoog de druk tegenwoordig is om het perfecte lichaam te hebben.

Advertentie

In de knoop
Dit doet zij door een geknoopt touw op haar buik te schilderen. Zo lijkt het alsof ze ene knoop in zichzelf heeft gelegd, die staat voor de strijd die zoveel vrouwen en mannen aangaan om het ‘perfecte’, lees: slanke, lichaam te bereiken. De video gaat het hele internet over en mannen en vrouwen reageren massaal op deze boodschap.

LEES OOK: HET IS ECHT WAAR: AFVALLEN WORDT STEEDS MOEILIJKER

Bron: Huffington Post. Beeld: Zie.nl

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien