Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Vlekken verwijderen

O nee! Een vlek op je nieuwe top. Wat nu?

Wat voor vlek het ook is, de grootste kans dat je de vlek er uit krijgt is door de vlek zo snel mogelijk voorzichtig te behandelen. En met de speciale wasfunctie ‘Vlekken’ op de wasautomaten van Miele wordt het behandelen van elke soort vlek een stuk gemakkelijker. Voor elke vlek heeft de functie een speciaal programma, dat je ook nog eens met elkaar kunt combineren als je bijvoorbeeld wijn en chocolade hebt geknoeid.
Maar er zijn ook genoeg andere slimme manieren om de vlek weg te krijgen. Vrouwonline heeft er een aantal voor je op een rij gezet. Ga naar de Vlekkenwijzer van Miele voor gedetailleerdere informatie.

Advertentie

Eerder verschenen op VrouwOnline

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien