Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Voetenlingerie

In de winter willen we onze voeten wel eens verwaarlozen.

Weggestopt in laarzen of een paar sloffen zijn we ervan verzekerd dat niemand een glimp kan werpen op die uitgedroogde voeten en onverzorgde tenen.

Advertentie

Sexy teensokken
Wil je toch je voeten showen, zonder dat je je druk hoeft te maken over je tenen? Steek ze dan in sexy lingerie. Voet Hosiery heeft namelijk heel leuke teensokjes die alle aandacht naar zich toe trekken.

Van tijgerstreepjes tot aan bloemetjes of schattig kant. De sokjes zijn ideaal om je tenen onder te verbergen, maar ook simpelweg handig tegen blaren. Steel de show door ze te dragen in hoge hakken of in jouw favoriete laag uitgesneden ballerina’s!

De teensokjes zijn verkrijgbaar via de site van Voet Hosiery en kosten ongeveer € 9,-.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien