Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Volume gezocht

Droom jij al jaren van die dikke volumineuze haardos? Dat creëer je toch gewoon zelf!

Volume in je haar is weer erg trendy. We gaan weer helemaal terug naar de jaren 50 waarbij volume in het haar niet weg te denken is! Dus weg met die stijltang, want wij willen weer volume. Maar hoe doe je dat?

Advertentie

Een goede voorbereiding..
Is het halve werk. Dus voordat je jouw haar onder handen neemt eerst maar eens goed wassen. Let op dat je de zeepresten goed uitspoelt, anders kun je die volumineuze coup wel vergeten. Gebruik een shampoo die je haar al de nodige volume geeft. Een conditioner is ook geen overbodige luxe, het laat je haar er gezond uitzien en beschermt ook nog eens tegen beschadiging door borstelen en föhnen. Gebruik een conditioner die je haar niet zwaar maakt, zoals Andrélon Verrassend Volume conditioner.

En föhnen maar!
Dat föhnen je haar juist slapper maakt is een fabeltje, maar dan moet je wel net even weten wat je wel en niet moet doen.
– Als je lang haar hebt dan föhn je jouw haardos ondersteboven. Laat je haar even afkoelen voordat je weer rechtop gaat staan. Dan blijft de vorm beter behouden.
– Gebruik tijdens het föhnen een ronde borstel. Zet de borstel tegen de haaraanzet en richt de föhn erop. Ook hier weer even vasthouden tot je haar is afgekoeld anders is de vorm zo weer verdwenen.

Finishing touch
Met stylingproducten zorg je ervoor dat je vers gecreëerde volumineuze coup zelfs een flinke fietstocht overleeft.

– Versterk het effect dat je bereikt hebt met föhnen een beetje mousse door je haar te masseren. Verdeel haarmousse voor een volumineuse coupe niet over heel je haar, maar alleen bij de haarinzet. Gebruik mousse speciaal voor een volle coupe, zoals Andrélon Volume mousse.

– Met haarspray kun je ook leuke effecten creëren voor net dat beetje extra volume. Toupeer je haar eens. Zet een kam op bij de haaraanzet en beweeg deze naar je hoofd toe. Spray daarover wat haarlak en voilà!

Wil je inspiratie opdoen voor een mooie volle coupe? Ga dan naar de Andrélon Styling Award 2010 en bekijk de stylingkunsten van anderen.

Kim Schurink doet mee aan de Andrélon Styling Award 2010 en ze heeft alvast wat tips voor je op een rijtje gezet.
Kim: “Na het wassen van mijn haar met Andrélon shampoo, föhn ik het droog en smeer ik volume mousse in mijn haar van Andrélon. Daarnaast gebruik ik fixerende en glanzende hairspray en af en toe laagjes mousse. Om veel volume te krijgen zet ik tijdens het föhnen mijn carmen krullen set in mijn haren. Soms gebruik ik daar een stijltang bij. Daarna borstel ik het helemaal uit, zodat ik weer stijl haar krijg maar wel met volume aan de bovenkant. Als ik flink wat hairspray erin spuit, dan blijft het aardig lang zitten voor een paar uur, na ongeveer 3 uur spuit ik opnieuw hairspray in mijn haar.”

Hieronder vind je ook een filmpje van Andrélon waarin je precies ziet hoe je makkelijk zelf volume in je haar aan kunt brengen! Heb je het na het zien van het filmpje helemaal in de vingers? Doe dan mee en maak kans op een professionele fotoshoot voor jou en drie vriendinnen!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien