Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zo kom je erachter wie jouw vriendschapsverzoek negeert op Facebook

We hebben allemaal weleens een vriendschapsverzoek van iemand genegeerd op Facebook. Dat zien ze toch niet. Toch wel, er is een plek waar je dat in de gaten kunt houden.

Er is een pagina op Facebook waarop je kunt zien welke vriendschapsverzoeken je hebt gestuurd die niet geaccepteerd zijn. Hij is niet makkelijk te vinden, maar hij is er wel.

Advertentie

Mobiel
Om er via je telefoon achter te komen wie jouw vriendschapverzoek negeert, open je de Facebook-app en klik je op het icoontje van vriendschapverzoeken linksonder in het scherm. Je komt dan in het scherm waarin je jouw vriendschapsverzoeken en mensen die je misschien kent ziet. Scrol in dit scherm naar beneden en klik op ‘alles weergeven’. Dan kom je weer in een ander scherm, waar je bovenin ‘verzoeken’ ziet staan. Swipe dit menu helemaal naar rechts tot je ‘openstaand’ ziet verschijnen. Hier vind je alle verzoeken die je hebt verstuurd, maar die nog niet geaccepteerd zijn. Ha, betrapt!

Computer
Op de computer kun je dit natuurlijk ook vinden. Ga naar Facebook en klik rechts bovenin op het icoontje voor vriendschapsverzoeken. Klik in dit menu onderaan op ‘alles bekijken’. Boven aan deze pagina zie je nu staan ‘verzonden verzoeken weergeven’. Op deze pagina kun je zien wie jouw verzoek (nog) niet heeft geaccepteerd.

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Marieclaire.nl. Beeld: iStock

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien