Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Vrouw krijgt gestolen pasjes terug met kritisch briefje

Sta je én met een huilend kind in de supermarkt én je portemonnee wordt gestolen. Rachel Maestri ging naar huis met het idee dat ze de portemonnee niet meer terug zou krijgen. Tot ze een paar dagen later iets bijzonders vond in haar brievenbus.

In het pakketje dat ze kreeg zaten haar gestolen creditcard en rijbewijs. Te mooi om waar te zijn? Ja, het briefje bij het pakketje veranderde de zaak.

Advertentie

Minder shoppen
“Shop minder, geniet meer, zorg dat je niet te veel geld in je portemonnee hebt en let altijd goed op waar je portemonnee is”, stond er op het briefje. Dat de dief zoveel moeite deed om een persoonlijk briefje te schrijven en het terug te sturen naar haar adres, maakte Rachel een beetje bang.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

briefje-portemonnee

LEES OOK: Dief steelt beurs en laat een wel heel bijzonder briefje achter

Haar twee pasjes had ze wel terug, maar het geld, een cadeaukaart en de portemonnee zelf heeft ze niet teruggekregen. In het briefje schreef de dief ook nog dat zij het geld beter kunnen gebruiken…

Bron: Goodhousekeeping. Beeld: Zie.nl/Giphy/iStock

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien