Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Tast toe! Vrouwen met dikke billen krijgen slimmere kinderen

Neem nog maar een stukje taart want vrouwen met een gezond figuur (lees: borsten, billen en heupen) krijgen slimmere kinderen. Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. 

“Het vet op de dijen en de billen is een opslagplaats voor de vorming van babyhersenen”, legt onderzoeker Will Lassek uit. “Er is veel vet nodig om een zenuwstelsel te maken en deze vetcellen zijn ook nog eens rijk aan docosahexaeenzuur, een belangrijke bouwsteen voor het menselijke brein. Het lijkt erop dat vrouwen zo zijn geëvolueerd dat ze die vetten kunnen vasthouden tot hun baby er is.” Of, in gewoon Cruijffiaans: “Elk nadeel heb z’n voordeel.”

Advertentie

Bron: stubru.be

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien