Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Wat draag ik vandaag: vrouwelijk & stoer

Skinny jeans, bikerboots en top.

Haal je bikerboots met studs uit de kast en ga voor een stoere look. Combineer een cherry red skinny jeans en met een grijze top. Een leren tas en classy sieraden geven deze outfit een vrouwelijke touch.

Advertentie

Wil je bij elke outfit een passend kapsel? Kijk op onze haarspecial voor alle hippe kapsels van dit moment en tips en tricks om je haar te verzorgen. Of geef jezelf een metamorfose in de make-overtool.

Skinny, School Rag, €99,95
Enkellaars, Zign, €119,95
Top, Gestuz, van €109,95 voor €76,97
Horloge. Guess, €199,00
Tas, Cowboysbag, €139,95
Ring, Juli Dans, €39,95

Eerder verschenen op VrouwOnline

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien