Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Deze week in Libelle 37

Libelle 37 staat vol leuke artikelen, reportages en foto’s. Bekijk hier het bladerboekje

Deze week in Libelle 37:

Advertentie

 • Kleur maakt gelukkig!
 • Gooi het eruit! Waarom het goed is je hart te luchten
 • Interview met Thijs Römer: “Als ik me laat gaan, word ik heel snel dik”
 • Lang leve de sneaker
 • Xandra’s man overleed aan de spierziekte ALS: “Het is oorverdovend stil in huis”
 • De curry top 10
 • Ont-Span-je! Relaxvakantie in Andalusië
 • Interview met Thom Hoffman, elke woensdagavond om 20.30 uur te zien in Dokter Tinus op SBS6.

Neem direct een abonnement op Libelle. Bestel dit nummer los

Libelle brief

Lieve zoon,

Vandaag schrijf ik voor de eerste keer een brief aan jou. Je bent altijd in mijn gedachten. Ik vraag me af hoe je er nu uit zou zien en wat je zou doen als je nog had geleefd. Het is zestien jaar geleden dat je verongelukt bent. We missen je nog heel erg, en dat zal altijd zo blijven. Ook de oma’s en opa’s hebben het nog altijd over je. Je was zo pienter en sportief. Ik heb heel lang de spullen op je kamer laten staan. Na jaren kon ik er nog steeds moeilijk afstand van doen. Van een van je laatste foto’s heb ik een tekening laten maken. Die hangt in de kamer, zodat je altijd bij ons bent. Je broertje is heel goed opgevangen door jouw vrienden. Alle mensen om ons heen waren heel lief voor ons. Tien jaar na jou is je vader overleden. Onze enige troost is dat jullie nu voor altijd samen zijn.
Voor altijd, je moeder

De schrijfster krijgt een mooie ketting met een vergulde Libelle-hanger, speciaal ontworpen voor de mooiste brief in elke Libelle.

Recepten

Curry.Vietnamees.uitgelicht Curry.bloemkool.uitgelicht

Vietnamese viscurry

Vegacurry met bloemkoolkruim

Reisaanbieding

Reisaanbieding.spanje.uitge

Spanje

 

Extra:

 • Libelle zoekt je: Regelmatig is Libelle op zoek naar mensen die hun verhaal kwijt willen aan Libelle, of mee willen doen met een metamorfose. Wil je mee doen? Ga dan naar Libelle zoekt u en reageer!
 • Libelle Academy: leren voor je plezier, over dingen die je bezighouden. Dit kan via cursussen en workshops in het land, maar ook thuis, gewoon achter je computer. Even vertrouwd, warm en betrouwbaar als Libelle en ook even praktisch: wat je leert, is meteen toepasbaar in je dagelijkse leven. Meer lezen over Libelle Academy
 • Muziekje
 • Neem ook een kijkje op ons forum. Praat mee en stel vragen!

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien