Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Whitney Port

Deze reality ster is een echte natural beauty. Dankzij haar (eigen!) tips kan iedereen een natural beauty worden.

Whitney Port, geboren op 4 maart 1985 in de Verenigde Staten, is een multitalent. Ze is modeontwerpster, model en actrice. Whitney kennen we natuurlijk vooral door de ‘reality’serie The Hills op MTV. Ze stopt hier na een paar seizoenen echter mee om haar eigen tv serie “The City” te beginnen in New York.
Ze dacht vast wat Lauren kan (collega The Hills) dat kan ik ook!

Advertentie

Het succes lijkt haar toe te lachen. Whitney begon daarnaast haar eigen kledinglijn Whitney Eve en brengt zelfs haar eigen boeken uit!

Whitney en de mannen
Whitney schroomt niet om in “The City” open en bloot haar liefdesleven te laten zien. In de serie kun je haar romances heerlijk meebeleven en op dit moment fladdert ze een beetje rond. Ze zegt: “I’m just trying to like, get my feel for different kinds of guys and see what i like and what i can work with.”
Vorig jaar heeft ze dan ook ex Jay Lyon aan de kant gezet. Dat begrijpen wij nog steeds niet! Alhoewel, anders had ze nooit een date gehad met Robert Buckley. Ook niet verkeerd..
Op dit moment verkeerd ze aan de zijde van MTV star Ben Nemtin en worden ze regelmatig samen gespot in New York.


Links Jay Lyon, rechts Robert Buckley

Haar
Whitney is gezegend met ontzettend lang haar. Bij haar zul je niet snel een nieuw kort kapsel aantreffen. Lang blond haar met onderin lichte golven of krullen is haar handelsmerk. Heel eenvoudig eigenlijk, maar wel erg mooi. Let op het volgende detail: ze heeft haar scheiding meestal in het midden.

Make up
Whitney’s looks zijn nooit overdone. Dat zie je terug in haar kleding, maar vooral ook in haar make up. Op haar blog beschrijft ze haar dagelijkse beautyritueel:

“ I have noticed that a lot of you have been wondering how I do my makeup. I am not a big fan of heavy makeup so the majority of the time I do my own. I stick to the basics of face powder, bronzer and blush.”

Nieuwsgierig geworden? Hier lees je hoe ze het doet! Het hele ritueel zou maar vijf minuten moeten duren. Whitney legt de basis van haar make- up door een getinte moisterizer te mixen met een face cream, zodat het lijkt alsof ze een beetje door de zon gekleurd is. Dan poedert ze het af om haar huid egaal er uit te laten zien. Bronze powder gebruikt ze op haar wangen, haarlijn, en kaaklijn. Ze schrijft dat ze ook altijd nog een beetje blusher op haar wangen, maar ook op haar voorhoofd, neus en kin gebruikt om een geheel te creëren.

Dan neemt ze haar ogen onder handen. Wenkbrauwgel is volgens haar enorm handig “especially helpful if I haven’t had time to go in to get them done” Onder haar wenkbrauwen brengt ze highlighter aan krult haar wimpers nog even. That’s all!

Gezien bij Whitney
Haar nagels zijn netjes gelakt en verzorgd. Haar favoriete kleur is zwart. Zwarte nagellak is de laatste tijd helemaal goed.
In haar oren prijken grote oorbellen. De oorbellen die ze draagt zijn gemaakt van kralen. Het staat prachtig met haar lange haar.

Benieuwd hoe we Whitney ook al weer leerden kennen? Bekijk snel de video!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien