Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Wimperverlengende mascara's : Max Factor Lash Extension Effect

Het lijkt wel of cosmetica merken de afgelopen maanden van alles proberen om maar wat nieuws te verzinnen.

Van vibrerende mascara’s tot borsteltjes met siliconenhaartjes en kammascara’s, mascara’s met wimperopbouwende vezeltjes of zelfs met ingebouwd wimperserum… noem maar op!

Advertentie

Verlengen
Ook Max Factor komt met een nieuwe wimperverlengende mascara op de markt. De Lash Extension Effect waterproof mascara. Dit zusje van de False Lash Effect mascara ligt sinds januari de winkels en belooft langere wimpers dankzij een formule met miniscule wimperverlengende vezeltjes en het ontwerp van het lange, dunne borsteltje (van flexibel kunststof, net als de Masterpiece mascara, zie avatar).

WOW!-effect
Zelf ben ik sowieso voorstander van dergelijke polymerenborsteltjes die vaak voor perfecte seperatie zorgen en klontjes voorkomen. Zo ook in dit geval; bij één laagje valt het verlengende effect tegen, maar omdat de mascara absoluut niet klontert kun je dit opbouwen met meerdere laagjes tot een waar WOW!-effect.

Waterproof formule
Op het einde van de dag zit de mascara nog keurig op zijn plaats en ook een Hollands regenbuitje heeft hij overleefd. Of deze waterproof editie ook een plons in het zwembad zal doorstaan heb ik niet getest, maar ik geef hem een goede kans. Fijn is dat de mascara -ondanks de waterproof formule- toch redelijk eenvoudig is te verwijderen, mits je uiteraard een geschikte remover gebruikt. Deze zit voortaan steevast in mijn tas!

Eerder verschenen op VrouwOnline

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien