Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Win De Stijlgids

Sta jij ook iedere morgen voor de kast te piekeren wat je vandaag weer aan moet? En ben je vervolgens toch niet blij met het eindresultaat wanneer je de deur uit loopt?

Dan is De Stijlgids van Laura Dufour jouw helpende hand. Dit praktische handboek helpt jou om een persoonlijke kledingstijl te vinden, zonder de modetrends achterna te lopen én zonder veel geld te hoeven uitgeven.

Advertentie

Hoe je dat bereikt? Allereerst wordt je ware ik onder de loep genomen, want een leuke uitstraling krijg je alleen wanneer de binnenkant en buitenkant overeenkomen. Vervolgens behandeld de gids drie onderdelen: de eerste indruk die je van iemand kunt krijgen, je eigen zelfbeeld en er wordt een stappenplan gegeven om de perfecte garderobe samen te stellen. Door het optimaal benutten van kleur, vorm en stijl maak jij straks een verpletterende indruk en loop je met opgeheven hoofd ‘s ochtends de deur uit.

Winnen
Heb jij wel wat hulp nodig? Heb jij je buik vol van miskopen? Of ben je gewoon heel nieuwsgierig naar de adviezen van Laura Dufour? Dan hebben wij goed nieuws! We mogen maar liefst 10 exemplaren van De Stijlgids weggeven. Vul dus snel onderstaand formulier in en ga stijlvol het nieuwe jaar in.

Eerder verschenen op VrouwOnline

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien