Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Win een Mi Moneda sieradenset

**Deze winactie is verlopen!** Vrouwonline mag een collier te waarde van 172,50 euro en een ring ter waarde van 175 euro weggeven!

Mi Moneda, ‘Mijn Munt’ in het Spaans, is bekend van de luxe verwisselbare muntensieraden. Door het verwisselen van de munt in de houder van het collier of ring kan er voor elke gelegenheid, stemming of outfit eenvoudig een passend nieuw sieraard worden samengesteld.Met de gehele collectie kunnen zo’n 300.000 mogelijke stijlcombinaties gemaakt worden. Create Your Own Mi Moneda Jewel op www.mi-moneda.com.

Advertentie

Deze winactie is verlopen!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Vrouwonline en ben als eerst op de hoogte van alle winacties!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien