Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Winter musthaves

Koude voeten, koude handen, koude benen. Brrr…Tekenen dat het weer winter is!

Toch zouden we veel meer kunnen genieten van het dichtgesneeuwde landschap of dat schaatstochtje over een dichtgevroren meer als we het niet zooo koud hadden! Dus hoog tijd om op zoek te gaan naar de juiste bewapening tegen het oer-Hollandse strenge winterweer. Pak je dik in en trotseer het barre weer met deze winter musthaves.

Advertentie

Ingewikkeld
Hij is er in alle soorten en maten en is echt onmisbaar tijdens de winter. De sjaal! Of je nu een zachte wollen variant kiest of de überhippe cirkelsjaal, ze houden je lekker warm. Dit zijn onze favorieten:

Goed gemutst
Ze waren jaren geleden nog suf en puur praktisch, maar deze winter zijn helemaal in de mode. Je hebt ze met opvallende prints, flappen over je oren of met een pompon aan de muts. Genoeg keuze dus. Wij liepen warm voor deze varianten:

Handverwarming
Paars is een mooie kleur, behalve wanneer je handen die kleur aannemen. Wanneer het een aantal graden onder nul vriest, dan zijn je handen als eerste de klos. Dus inpakken maar. Deze juweeltjes van handschoenen mogen niet missen in je wintergarderobe.

Niet vergeten!
Handschoenen aan, sjaal om en muts op, maar nog steeds aan het bibberen van de kou? Zorg dan dat ook je voeten en armen warm zijn. Deze items zorgen er gegarandeerd voor dat je geen kou meer lijdt.

Op zoek naar warme winterlaarzen? Lees dan onze special.

Eerder verschenen op VrouwOnline

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien