Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Wonen en mode gaan hand in hand

De nieuwste trends kunnen invloed hebben op je kleding maar ook op het interieur van je huis. Wonen en mode gaan al jaren lang hand in hand. Daarom zijn sommige bekende kledingmerken ook begonnen met meubelcollecties te ontwerpen. Dat betekent meer shop plezier!

Zara

zarahomekopie Dit Spaanse kledingmerk opende in 2003 de eerste Zara Home winkel. Inmiddels is het uitgegroeid tot een wereldwijde keten met meer dan 380 winkels in 36 landen. Zara ontwerpt vooral accessoires voor je badkamer, slaapkamer en keuken. Zara Home verkoopt ook comfortabele kleding voor thuis.

Esprit

esprithomekopie Esprit heeft verschillende productlijnen en Esprit Home is daar één van. In tegenstelling tot Zara Home verkoopt Esprit Home niet alleen accessoires voor het huis maar ook keukenkranen en badkamerkastjes. Esprit gebruikt dit  jaar verschillende steden als inspiratie voor hun wooncollectie, zoals Kaapstad en Stockholm.

Desigual

desigualhomekopie De felle kleuren en drukke prints die Desigual bij hun kleren gebruikt, hebben er snel voor gezorgd dat het een enorm succesvol kledingmerk is geworden. Deze dessins gebruikt  Desigual ook in hun Home Decor collectie. Het motto? Omring jezelf met kleur en optimisme. Daar  worden we vrolijk van!

 

Ook UGG gaat binnenkort een Home Collectie verkopen.

Libelle doet ook mee!

Libelle Beach Café is een gezellige pop-up store in Haarlem. Tot en met 11 oktober kan je erheen om de leukste kleding en meubels te ontdekken. Libelle heeft een bijzondere collectie mode en woon accessoires uitgezocht samen met speciale partners. Alles in de winkel is te koop, dus ook die mooie sieraden, dat bijzondere tafeltje, die lekkere geurtjes of dat vrolijke kussentje. Zeker de moeite waard!

Libelle staat deze week in het thema van Wonen. Meer inspiratie vind je op Libelle Wonen.

(bron foto’s: Zara, Esprit, Desigual)

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien