Ontvang wekelijks de e-column van Manon (dochter Anne-Wil)

Zoek binnen:

Zelfdenkende shampoo

Shampoo voor droog haar, shampoo voor beschadigd haar of shampoo voor futloos haar? De schappen puilen uit van de vele keuzemogelijkheden. Maar welke shampoo is nu toch de juiste voor jouw haar?

Vanaf nu hoef je daar geen kopzorgen meer over te hebben, want er is eindelijk een shampoo die voor ons denkt.

Advertentie

Fuente
Tijdens de Miljonair Fair introduceerde het Nederlandse haarverzorgingsmerk Fuente de eerste zelfdenkende shampoo ter wereld! De Truffle by Fuente shampoo is gemaakt van organische ingrediënten zoals mineralen uit de schil van de witte truffel, diamantstof en meteorietstof uit de ruimte. Deze supercombinatie reageert daardoor individueel op iedere haarsoort (dik, dun, vet of droog).

Proteïnen en vocht
Problemen met haar hebben vaak te maken met een tekort aan proteïnen of vocht. Het menselijk haar bestaat namelijk voor meer dan 90% uit deze stoffen. De nieuwe shampoo van Fuente achterhaalt wat bij jou het haarprobleem veroorzaakt en laat alleen die stoffen achter waaraan een tekort is. Zo brengt dit haarproduct je haren weer helemaal in topconditie.

Stappenplan
Het heeft ruim vier jaar geduurd om dit haarwonder te creëren, dus je zult er diep voor in de buidel moeten tasten. De premium shampoo bestaat uit een set van twee producten die bij elkaar € 275 kosten.

Tja, schoonheid komt met een prijskaartje.

Eerder verschenen op VrouwOnline

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien