Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Zet papa in het zonnetje tijdens Vaderdag

Op de derde zondag in juni mogen de vader des huizes eens heerlijk verwend worden.

Een dag met lekker eten, drankjes, musea-uitstapjes, vissen of heerlijke boswandeling. Vaders zijn overal voor in. En met deze tips houd je deze verwendag ook nog eens vlekvrij.

Advertentie

Naar verluidt is Vaderdag in 1909 in het leven geroepen door mevrouw Sonora Smart Dodd uit de staat Washington. Zij wilde haar vader William Jackson Smart, een veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog die weduwnaar was geworden, eren. Toen zijn Sonora volwassen was, wilde ze de kracht en het doorzettingsvermogen van haar vader onder de aandacht brengen. Zij was hiervoor geïnspireerd door Anna Jarvis, die een Moederdag lanceerde.

De rest is history… Hoe het beste je vader of geliefde te verwennen?

Ontbijt op bed
Ontbijt op bed is voor iedereen een feestje en een must op Vaderdag. Verwen je geliefde of vader met croissants, versgeperste jus d’orange en andere heerlijke versnaperingen. Vermijd een vlekkenparade op het beddengoed door gemorste jam, chocolade of koffie. Mocht het onverhoopt toch gebeuren, bewerk de vlek dan kort met lauwwarm water. Vanish Oxi Action erbij en de wasmachine in!

Buitenactiviteit
Mannen vinden het heerlijk om buiten te zijn: vissen, een boswandeling, varen of gewoon bier drinken in het café. Ga samen met de kinderen op pad naar het bos of park, hengels mee of huur een kano of klein bootje. Picknicken of barbecueën is natuurlijk ook een optie met mooi weer! Kijk alleen uit voor modder-, gras- of drankvlekken. Neem voor een buitenactiviteit een oude doek mee om eventuele vlekken meteen te behandelen.

Zelf verwentips
Jezelf als vader in het zonnetje zetten is helemaal geen slecht idee. Een goed boek en lekker drankje doet al wonderen! Of wil je de buurt eens goed verwennen met je barbecuekunsten? Zorg dan voor een goede schort tijdens het bereiden of draag oude kleding. Happy Father’s Day!

Wat zijn jouw plannen voor Vaderdag of hoe zet jij je geliefde of vader in het zonnetje? Deel je tips met ons!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien