Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Zo krijg je echte zachte haren

Als je echt zacht haar wilt, gebruik je na de shampoo altijd een goede conditioner. Perfect voor vrouwen met stug, pluizig en droog haar. Vrouwonline geeft tips en tricks om het optimale uit conditioner te halen.

1. De geschikte conditioner
Niet iedereen heeft hetzelfde soort haar. Bepaal dus jouw haartype en kies een conditioner die daar bij past. Heb je het gevoel dat je haar verzwaard door conditioner? Ga dan voor een conditioner die volume creëert.

Advertentie

2. Aanbrengen op de juiste manier
Bij de wortel is nauwelijks conditioner nodig, omdat je hoofdhuid natuurlijke oliën creëert. Begin daarom bij de punten, werk naar boven toe en eindig ter hoogte van je kin. Zo voorkom je slap haar dat er snel vet uit ziet.

3. Kammen met conditioner
Kam je haar voorzichtig, beginnend onderaan bij de punten, als je conditioner in je haar zit. Zo trekt het goed in. Kam niet te hard en met een kam met brede pinnen om te voorkomen dat je haar beschadigt.

4. Laat conditioner intrekken
Laat de conditioner goed in je haar intrekken. Zo’n vijf minuten is voldoende. Spoel uit met koud water, zo sluiten de schubben van je haar.

5. Masker
Gebruik naast conditioner ook maandelijks een masker. Dit geeft je haar een intensieve behandeling. Laat een masker 10 à 20 minuten zitten. Extra tip van onze beautyredacteur: slaap met het masker (en een handdoek op je kussen) en was het de volgende ochtend eruit; gegarandeerd zachte en glanzende lokken.

6. Herstellen is helaas niet mogelijk
In veel reclames wordt beweerd dat conditioner beschadigd haar herstelt. Helaas is dit niet het geval. Afknippen is de enige remedie tegen beschadigd haar. Conditioners kunnen alleen beschadigd haar voorkomen.

Beeld: Getty Images

Eerder verschenen op VrouwOnline

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien