Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Zonnige zomermake-up

Wow, de zon schijnt vandaag! En 20 graden geeft de weer-app op onze iiPhone aan. Pak alles uit de kast, wat voor je het weet is ie weer weg, die zon.

Een subtiel bruin kleurtje is wat we willen, laat een dikke laag make-up daarom achterwege. In de zomer geldt: less is more!

Advertentie

Weg met de plamuurlaag
De zon geeft jouw huid een bruin kleurtje. Hierdoor zie je er meteen een stuk gezonder en frisser uit.

Om die reden laat je in de zomer de foundation staan. Zonde om je bruine kleurtje onder een laag foundation te verstoppen! De zon is niet alleen goed voor een gezond kleurtje, het droogt ook eventuele puistjes uit. Heb je toch nog last van oneffenheden op je gezicht? Stip die dan aan met een concealerpen.

Make-up a la Beach
Wil je niet ‘naakt’ op het strand? Oftewel: draag je ook aan zee het liefst wat make-up? Ga dan voor waterproof. Mascara op je wang is niet charmant na een duik in zee! De meeste waterproof mascara’s blijven de hele dag op hun plek. Wel oppassen met schoonmaken; gebruik vette oogreiniger op een watje en wrijf niet te hard! Er zijn tegenwoordig ook topcoat-mascara’s die jouw ‘gewone’ mascara waterproof maken. Handig! Naast mascara zijn er ook oogschaduws, lipglossjes en oogpotloden in waterproof uitvoering verkrijgbaar.

Accentueren
Op het strand draag je nauwelijks make-up; dat is alleen maar lastig als je gaat zwemmen. Wil je na een dagje strand een hapje eten of uit dansen? Neem dan alleen wat make-up mee waarmee je accenten aanbrengt.

Glitterpoeder
Hiermee geef je je ogen een mooi glanslaagje. Je kunt de poeder ook net onder je wenkbrauwen aanbrengen. Dat wordt ook wel een highlight genoemd. De poeder kan zelfs als accent op je wangen en decolleté. Glitters doen het altijd prima op een gebruinde huid!

Bronspoeder
Om je gezicht net wat extra’s te geven, poeder je wat bronspoeder op je wangen, voorhoofd en kin. Zo lijk je nog bruiner en je hebt meteen een matte basis.

Lipgloss
Een bruin gezicht kan niet zonder lipgloss. Probeer een lichte tint, zoals roze.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien