Cinderella Classic 4-seizoenen dekbed nu vanaf € 69,95!

Zoek binnen:

De naakte waarheid: zoveel calorieën verbrand je echt met sex

Dat sex voor veel dingen goed is, is niets nieuws. Maar is het net zo goed als een rondje hardlopen of een uurtje bikkelen in de sportschool? Je kunt nu zelf uitrekenen hoeveel calorieën je per vrijpartij verbrandt.

Het aantal calorieën dat je kwijtraakt valt over het algemeen vies tegen. Je verbrandt natuurlijk wel iets met sex, maar het is helaas geen excuus om niet te gaan sporten. Een snel rekensommetje: met een uurtje joggen verbrand je gemiddeld 650 calorieën. Met sex, uitgaande van de gemiddelde 25 minuten die een vrijpartij duurt, verbranden vrouwen gemiddeld maar 69 (!) calorieën. En eh, mag het van jou best iets langer duren? Onze passievlogger Guusje vertelt je in de video hoe je dat voor elkaar krijgt.

Advertentie

Reken het uit
Je kunt via de sex calculator uitrekenen hoeveel calorieën jij verbrandt tijdens de sex. Wat je doet, je postuur en de duur van de sex spelen hierbij een rol. Onthoud alvast dit: voor de calorieën hoef je het eigenlijk niet te doen, maar dat is toch niet de belangrijkste reden.

LEES OOK:

Bron: NSMBL. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien