Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Cheyenne (21) heeft een relatie maar nooit zin in sex

Cheyenne is aseksueel. Dat houdt in dat ze nooit behoefte aan of zin heeft in sex.

Aseksuelen kunnen wel opgewonden worden, maar hebben nooit zin om echt sex te hebben.

Advertentie

Maakt me niets uit
Cheyenne: “Er zijn aseksuelen die geen romantische gevoelens hebben, maar zelf ben ik een romantische aseksueel. Dat betekent dat ik wel verliefd kan zijn, en ik hou ook erg van romantiek, knuffelen en kussen. Alleen sex doet me niets.”

Angst
Toch heeft ze wel al jarenlang een relatie. “Toen ik 18 jaar was, leerde ik mijn vriend kennen op de badmintonles. Hij was een leuke jongen, en uiteindelijk werd ik verliefd op hem. Alles ging goed, alleen bleef het altijd bij zoenen. Ik had nooit zin om te vrijen. Na een halfjaar hadden we voor het eerst seks. Dat was vreselijk. Ik wilde dat het snel voorbij was en kreeg zelfs een paniekaanval. Ik dacht dat dat normaal was bij de eerste keer en dat elk meisje zich zo voelde. Maar ook de volgende keren voelde ik me heel slecht en paniekerig tijdens het vrijen.”

Afspraken
Ze vond het moeilijk om het aan haar vriend te vertellen. “Toen ik het vertelde, reageerde hij net heel positief. Hij zei dat hij me graag zag en dat hij verder wilde met mij. We hebben toen veel gepraat over onze relatie en kwamen tot een compromis. Mijn vriend pusht me niet wanneer ik echt geen zin heb om te vrijen, en ik doe af en toe moeite om toch sex te hebben om hem te plezieren.”

BEKIJK OOK: Pornosterren over sex in hun echte leven.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

Bron: Flair. Beeld: iStock

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien