Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Pas op: deze nostalgiemachine houdt je voorgoed van je werk af

Bereid je voor op een heerlijke trip down memory lane: ‘The Nostalgia Machine’ lepelt de grootste hits uit je geboortejaar voor je op. 

Op het schoolfeest schuifelen op de Bee Gees, tot vervelens toe ABBA meeblèren met je vriendinnen, de eerste vakantie zonder ouders toen je The Mamas and the papas grijs draaide: al die gevoelens van toen komen weer bovendrijven dankzij de nostalgiemachine. Je kunt op de site je geboortejaar invullen en milliseconden later worden de grootste hits uit dat jaar voor je geserveerd – inclusief de clips, zodat je meteen kunt luisteren (en je heerlijk kunt verkneukelen om die knullige clipjes).

Advertentie

LEES OOK: HOE 4 JONGENS UIT LEIDEN EEN WERELDHIT SCOORDEN

Tip: in plaats van je geboortejaar is het nóg leuker om bijvoorbeeld het jaar dat je 16 werd te selecteren. Een waarschuwing is wel op z’n plek, want met dit speeltje ben je zo de hele middag zoet.

 

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien