Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Amerikaanse ober helpt klant zonder handen met eten

Reginald Widener zat bij een Mexicaans restaurant in Douglasville (Georgia) toen een klant binnenkwam die geen handen had. Ober Alex reageerde hier fantastisch op, vond Reginald.

Reden om hem op Facebook in het zonnetje te zetten.

Advertentie

Goede mensen bestaan nog
“Ik zit bij Cinco de Mayo en Alex (de ober) krijgt een klant zonder handen. Dus nu helpt Alex hem met het eten van zijn lunch. Dit raakte me recht in mijn hart. Er zijn nog goede mensen op deze wereld”, schrijft Reginald bij het stiekeme kiekje. En dat zijn veel mensen met hem eens: de foto is al meer dan 2000 keer gedeeld.

LEES OOK:

Bron & beeld: Facebook Reginald Widener

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien