Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Onderzoek: 1 op de 10 krijgt een orgasme tijdens het sporten

Opmerkelijk nieuws vandaag uit de sportschool: 1 op de 10 mensen die wel eens op een fitnessapparaat staan, krijgt een orgasme tijdens hun work-out.

Het Amerikaanse tijdschrift Men’s Health kreeg zoveel ingezonden brieven van lezers die een orgasme ervaarden in de sportschool, dat ze besloten er een onderzoek op te zetten. Professor Debby Herbenick, gespecialiseerd in sex en verbonden aan de universiteit van Indiana, ontdekte dat zowel mannelijke als vrouwelijke sportschoolgangers bekend zijn met dit verschijnsel; zo’n 10% van de ondervraagden heeft wel eens een orgamse tijdens het sporten.

Advertentie

LEES OOK: HOE FIT BEN JIJ? DOE DE TEST!

Buikspieroefeningen
De oorzaak van dit opvallende extraatje is niet eenduidig. Debby vermoedt dat het heeft te maken met buikspieroefeningen. Dat schrijft ze in haar boek The coregasme workout: the revolutionary method for better sex through exercise. Ze stelt dat de lichaamsbeweging de interne delen van het lichaam stimuleert, waaronder de zenuw die ook gelinkt wordt aan orgasmes.

Zonder erectie
Het wordt nog gekker: sommige mannen krijgen een orgasme in de sportschool zonder een erectie. De professor adviseert om een pauze van 10 minuten in te lassen als je het voelt aankomen tijdens het sporten. Of je doet juist nog een extra buikspierrondje.

Bron: International Business Times. Beeld: iStock

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien