Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dit moet je doen als je te fanatiek parfum hebt gesprayd

’s Ochtends iets te kwistig met je favoriete parfum gesprayd? Je kunt voor jou en je collega’s hopen dat de geur snel vervliegt, maar deze tips kom je er sneller.

Als je zelf continue je eigen luchtje ruikt en er zelfs een beetje hoofdpijn van krijgt, is dat het teken dat je veel te veel hebt gesprayd. Qua parfum telt dat minder meer is, maar als je een beetje uitschiet hoef je echt niet de hele dag in een parfumwolk te baden. Met deze tips haal je de scherpste randjes eraf:

Advertentie

  • Optie 1: dep de plekken waarop je teveel hebt gesprayd met een watje dat je in alcohol hebt gedrenkt om de geur te neutraliseren.
  • Optie 2: smeer parfumvrije bodylotion over het getroffen gebied.
  • Optie 3: veeg over je polsen, nek of waar dan ook je hebt gesprayd met babydoekjes.

Welke optie je ook kiest; ze helpen allemaal om de geur te verminderen. Je collega’s zullen je dankbaar zijn.

Bron: Pure wow. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien