Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

5 redenen waarom je met Pasen naar de meubelboulevard moet

Vergeet alle zuurpruimen die zeggen “dat het dan zo druk is” en, misschien nog wel erger, “burgerlijk”. Hier 5 verdraaid goede redenen om wél op tweede paasdag naar de meubelboulevard te gaan.

Spullen kopen om je leefomgeving mooier en makkelijker te maken is toch geen straf?

Advertentie

Het is een goede stresstest
Het begint al met het parkeren. De eerste uitdaging is een plekje vinden – bij voorkeur in het zicht van de ingang. Vervolgens het inparkeren: met genoeg ruimte om uit te stappen, ook voor je passagiers en óók om de achterklep open te doen. En zo gaat het nog even door: een karretje regelen, het gezin bij elkaar houden, niet over andermans tenen rijden, niet boos worden als iemand jouw hakken aantikt… Als je dit redt zonder schelden, vloeken en tieren tot de terugweg: petje af!

De kortingen variëren van ‘best leuk’ tot ‘maar dát is interessant’
Elke zichzelf respecterende woonwinkel houdt uitverkoop met Pasen. Of geeft in ieder geval korting. Dat voordeel kan aardig oplopen, zeker als je én een bank én nieuwe eetkamerstoelen koopt. Oriënteer je van tevoren en je profiteert optimaal. Nieuwe meubels tegen een leuke prijs, wie wil dat niet?

LEES OOK: 9 LEUKE DINGEN OM TE DOEN MET PASEN

Je zit in ieder geval niet thuis
Net als verhuizen en vakanties zijn feestdagen van die momenten dat je hele gezin in de stress kan schieten. Of zelfs je hele familie, met ome Jan voorop, en dan heb je de poppen aan ’t dansen. De meubelboulevard biedt afleiding voor elk. En laten we wel wezen: ruzie maken te midden van honderden andere mensen doe je niet zo snel. Weer een crisis afgewend.

Verkopers hijgen niet in je nek
Normaliter durf je zo’n designwinkel bijna niet binnen te stappen omdat het er uitgestorven is. Nu kun je er over de hoofden lopen. Dat levert enerzijds wat beperkingen op, maar geeft je anderzijds de ‘ruimte’ om rustig die bureaustoel van € 2000,- te bekijken.

LEES OOK: BREIPATRONEN VOOR PASEN

Als niets meer wil: ga mensen kijken
Met Pasen is het vaak nog iets te fris om mensen te kijken op het terras. Gelukkig is de meubelboulevard hier ook bij uitstek geschikt voor. Neem je favoriete showmodel in beslag, of een tafeltje aan het raam en koekeloeren maar. Dit vormt ook een leuk spelletje met de kinderen: wie het eerst 10 ruziënde echtparen heeft gezien.

Beeld: ANP Foto

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien