Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Patat met wietsaus te koop

Trek in een patatje met wietsaus? Vanaf donderdag is deze te koop bij frietketen Manneken Pis.

Volgens Albert van Beek, de eigenaar van Manneken Pis, is de saus op Vlaamse friet een ‘goede combinatie’. “Op het Damrak in Amsterdam komt de geur van wiet regelmatig voorbij en dit inspireerde mij.” Van Beek was in de veronderstelling dat er al een wietsaus zou bestaan, maar dat bleek niet het geval.

Advertentie

Stoned zul je niet worden, want de wietsaus bevat niet de werkzame stof THC die normaal in een joint zit. De wietsaus is verkrijgbaar bij de drie Manneken Pis-vestigingen in de Utrechtse binnenstad en de vestiging aan het Damrak.

Bron: AT5

Eerder verschenen op VrouwOnline

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien