Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Politiehond houdt zich héél goed vast aan zijn begeleider

Politiehond Niko moet oefenen met abseilen, maar dat vindt-ie niet bepaald de allerleukste klus. Hij houdt zich daarom krampachtig vast aan zijn begeleider.

En dat levert een té grappige foto op, die viraal rondgaat op internet.

Advertentie

Het hoort erbij
“Abseilen is een vitale vaardigheid die onze tactische teams moeten beheersen, zowel agent als politiehond. De hond moet weten wat hij moet doen als zijn baas aan zo’n afdaling begint”, zegt het politiecorps uit het Canadese Vancouver, waar de foto werd gemaakt. De sportieve viervoeter maakt met zijn blik duidelijk dat hij liever met zijn poten op de grond staat dan dat hij in de lucht bungelt.

Ach, wat een snoepie
De hond zit goed vastgemaakt aan zijn begeleider, en het dier heeft daarom niets om bang voor te zijn.  Maar dat interesseert arme Niko helemaal geen bal. Op de Facebookpagina van de politie krijgt haalt hij met zijn schattige pose al ruim 4.500 likes binnen.

Schermafbeelding 2015-11-09 om 19.08.06

Bron: Huffington Post. Beeld: iStock / Facebook

 

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien