Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Deze puber (14) maait het gras om een bijzondere reden

Het leven van een puber gaat niet altijd over rozen. Zo kan het als jongen van 14 best een uitdaging zijn je vriendinnetje te trakteren op lunch als je niet veel zakgeld krijgt.

Deze jongen uit Oakdale, Californië pakt het slim aan. Hij gaat van deur tot deur in de buurt om te kijken of hij karweitjes kan opknappen voor geld en daarmee gaat hij fluks het internet over.

Advertentie

Trakteren
Hij belt namelijk ook aan bij Ryan Cox, met de vraag of hij zijn grasveld mag maaien. Cox vangt liever zélf geld voor dergelijke karweitjes, maar vraagt toch waarom het joch dat geld nodig heeft. “Ik wil mijn vriendin morgen trakteren op lunch en ik heb niet genoeg geld”, is zijn antwoord. Daar smelt Ryan van en hij helpt de jongen vervolgens de buurt door.

Hoopgevend
En met succes! Aan het einde van de dag heeft de jongen niet alleen genoeg geld om een lekker broodje voor zijn vriendin te kopen, hij heeft ook nog geld over voor bloemen. Een hartverwarmend én hoopgevend verhaal over de puber van tegenwoordig, vindt Ryan. Hij deelt het verhaal op Facebook, waar het inmiddels bijna 96 duizend keer is gedeeld.

BEKIJK OOK: Hoe leer je je kinderen met geld omgaan? Onze gezinsvlogger Christien doet het zo.

Bron & beeld: Facebook Ryan Cox

Lees meer

Speel hier de snackpuzzel van zondag 23 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Zin in een puzzel? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel van zondag 23 februari – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien