Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

4 redenen waarom iedereen naakt zou moeten slapen

Pyjama’s: eigenlijk heb je ze helemaal niet nodig. Naakt slapen heeft namelijk behoorlijk wat voordelen.

Onze collega’s bij Flair hebben ze even onder elkaar gezet.

Advertentie

  • Je slaapt beter

Wanneer je slaapt, zal je lichaamstemperatuur zakken. Door een warme pyjama te dragen wanneer je gaat slapen, vraag je aan je lichaam om harder te werken om te kunnen afkoelen. Gevolg? Je zal ’s nachts vaak wakker worden en slechter slapen. In je blote niks slapen zorgt ervoor dat je lichaam normaal functioneert.

  • Het is goed voor je figuur

Je lichaamstemperatuur zakt als je gaat slapen waardoor je meer calorieën verbrandt. Een deken is voldoende om je lichaam warm te houden: je hebt geen pyjama nodig. Een goede nachtrust zorgt er bovendien voor dat je de volgende dag minder drang hebt om te gaan snoepen.

  • Het beschermt je lichaam tegen infecties

Zonder kleren slapen onhygiënisch? Niets is minder waar. Wanneer je een onderbroek lang draagt, gaat de temperatuur bij je intieme lichaamsdelen stijgen. Deze extra warmte zorgt voor een stijging van het aantal bacteriën, wat weer zorgt voor meer kans op infecties. Het is dus aan te raden om je edele delen regelmatig even te ‘luchten’ – en meestal lukt dit overdag niet zo, dus moet het ’s nachts gebeuren.

  • Het is ideaal voor koppels

Uit een recent onderzoek is gebleken dat koppels die naakt slapen over het algemeen gelukkiger zijn. Het naakte gevoel maakt je bewuster van je partner en bevordert intimiteit.

LEES OOK:

Bron: Flair. Beeld: iStock

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien