Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Deze fotograaf bewijst dat regen op je trouwdag een zegen kan zijn

Het is de nachtmerrie van iedere bruid: regen op je trouwdag. Voor dit koppel pakte de regen op de dag van hun huwelijk echter juist prachtig uit.

Jessica Gower (30) checkte ieder halfuur de weersvoorspelling in aanloop naar de dag dat ze met haar Nick zou trouwen. Het stel had de ceremonie in Wales buiten gepland, maar het was maar zeer de vraag of dat door kon gaan. “Die ochtend was het bewolkt en regenachtig en moest ik telefoontjes plegen om te overleggen of de ceremonie ’s middags buiten doorging. Hoewel ik eerst gestrest was besloot ik later het los te laten en ondanks de zware bewolking buiten aan het meer te trouwen zoals ik altijd had gedroomd. We hadden paraplu’s voor het geval het zou regenen”, vertelt de bruid aan Daily Mail Australia.

Advertentie

Geweldig idee
Het stel had enorme mazzel: tijdens de ceremonie kwam zelfs de zon even tevoorschijn. Toen de receptie begon, viel het echter weer met bakken uit de lucht. Dat bracht fotograaf Thomas Stewart op een geweldig idee. “Hij is een legende en haalde ons van de dansvloer met de mededeling dat het buiten regende en hij ons een paar minuten wilde lenen om buiten foto’s te schieten”, aldus de bruid.

Sprookjesachtig
Jessica en Nick twijfelden niet: haar jurk zat toch al onder de modder en bovendien wilden ze graag samen even aan de drukte ontsnappen. Ze genoten van het moment in de regen, maar dat de foto zó mooi uitpakte, had het kersverse echtpaar niet verwacht. De fotograaf plaatste de volgende dag het sprookjesachtige kiekje op Facebook dat vervolgens honderden keren werd gedeeld.
“Ik was helemaal verbaasd. De foto was het echt waard om voor in de regen te staan. Luister altijd naar de fotograaf, hij weet waar ‘ie mee bezig is”, tipt de dolgelukkige bruid.

Viral
Thomas Stewart is overigens ook de fotograaf die een viral maakte met zijn vlammende betoog om bruidsgasten het gebruik van smartphones te verbieden. Hij was bij een huwelijk waar de bruidegom de bruid niet naar het altaar kon zien schrijden omdat de gasten ervoor stonden om een fotootje te maken met hun telefoon.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: The Daily Mail. Beeld: Facebook, iStock

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien