Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dit neem je nooit mee op vakantie (maar zou je wel moeten doen)

Hoe kun je een hotelkamer of appartement op vakantie iets meer laten voelen als thuis? Wij hebben de ultieme tip.

Een van de fijnste dingen aan thuiskomen na vakantie is de vertrouwde geur van thuis weer ruiken. Je kunt die geur ook meenemen op reis. Pak voor de volgende vakantie een geurkaars in. Artiesten, modellen en zakenmensen die de hele wereld over gaan en hotelkamer na hotelkamer zien, gaan niet weg zonder kaarsje in de koffer. Als je die in je hotelkamer aansteekt, is de sfeer direct een stuk huiselijker. En hoe fijn is het om even te ontsnappen aan de geur van oud zweet, zwaar parfum en andere dubieuze luchtjes van vorige vakantiegangers? Ook een goeie als je last hebt van heimwee: even die bekende geur van thuis inademen en je kunt er weer tegenaan.

Advertentie

Dat is nog eens handig: met deze truc past er veel meer kleding in je koffer:

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien