Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Reisaanbieding: Let's take the highway in California

Een onvergetelijke rondreis over de Highway 1 in Californië, één van de mooiste routes ter wereld. Hoogtepunten van deze reis zijn San Francisco, Monterey/Carmel, Los Angeles, Las Vegas en San Diego.

13-daagse autorondreis v.a. € 1399,- p.p.

Advertentie

Het Libelle-arrangement is inclusief:

* Vliegreis Amsterdam-San Francisco, en Los Angeles -Amsterdam met KLM, American Airlines of United Airlines.

* Luchthavenbelasting en brandstofheffing.

* 11 overnachtingen (3x San Francisco, 1x Monterey/Carmel, 1x San Simeon, 2x Los Angeles, 2x Las Vegas, 2x San Diego) in goede middenklasse accommodaties in een kamer met bad of douche en toilet o.b.v. logies.

* Uitgebreide informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijving, wegenkaarten en je hotelvouchers. Dit pakket wordt je op de eerste ochtend in Amerika in het hotel overhandigd.

* Gratis Rand McNally Road Atlas.

* Gratis ANWB Wereldreisgids naar keuze t.w.v. € 24,95 incl. verzendkosten.

Een uitgebreide dagbeschrijving van deze reis is te vinden op de Jong Intra.

Reisperiode: t/m maart  2017. Dagelijks vertrek.

Palmbomen

Niet inbegrepen:

* Reis- en annuleringsverzekering * overige maaltijden * eventuele vluchttoeslag * Huurauto. Deze is tijdens het doorlopen van de boeking bij te reserveren * bijkomende kosten autohuur, zoals brandstofkosten, eigen risico, parkeer- en tolgelden * bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking * reserveringskosten € 19,50 per boeking.

15% korting op de autohuur

Als u voor vertrek een auto huurt via dejongintra.nl/libelle krijgt u 15% korting (keuze uit diverse autotypes).

Extra excursiepakket

Een excursiepakket kan worden bijgeboekt voor € 335,- p.p. (€ 229,- p.p. voor kinderen t/m 11 jaar).

Het pakket bevat: * toegang tot Universal Studios in Hollywood Los Angeles * rondleiding door Alcatraz bij San Francisco * toegangskaart tot het California Academy of Sciences in San Francisco * Pink Jeep Tour door de Red Rock Canyon bij Las Vegas * toegang voor 1 auto voor alle Nationale Parken op de route * kortingspas van 10% voor het warenhuis Macy’s.

Meer informatie en reserveren
Ga naar de Jong Intra of bel de reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties via tel. 0180-45 78 03. Vermeld hierbij de speciale reiscode VQUS897 (eigen vervoer).

Op deze aanbieding zijn de ANVR/SGR-voorwaarden van toepassing.

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien